Wat heeft Schilder Veldhoven te bieden?

Schilderwerk
Is uw woning toe aan onderhoud of aan een frisse moderne uitstraling? De vakmensen van schilder Veldhoven verzorgen zowel uw binnen- als buitenschilderwerk
spuitwerk
Latex spuiten is snel, strak, streeploos, voordelig en kwalitatief hoogwaardig. Latex spuitwerk is sneldrogend en verwerkbaar op bijna elke ondergrond. Wij bieden latex spuiten al aan vanaf €5,00 m2
stucwerk
Ook voor al uw stucwerken bent u bij schilder Veldhoven aan het juiste adres. Omdat wij u stucwerk verzorgen en meteen ook afwerken profiteert u van een uitstekende garantie.
beglazingswerk
Schilder Veldhoven verzorgt alle mogelijke werkzaamheden met betrekking tot beglazing. Bij glasschade zijn wij dagelijks 24 uur telefonisch bereikbaar.
behangwerk
Behang is verkrijgbaar in talrijke, veelzijdige materialen. Laat u door de vakmannen van schilder Veldhoven inspireren met de nieuwste soorten, trends, kleuren en dessins.
garantie
Bij ons heeft u 5 jaar lang volledig garantie. Ontstaan er problemen na verloop van tijd dan lossen wij dit kosteloos voor u op. Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook.

Over dit Schildersbedrijf Veldhoven

Jim van de Mortel is de oprichter/eigenaar van Schilder Eindhoven | VDM schilder- en afwerkingsbedrijf. Een bedrijf dat hij alleen begon en al snel in een paar jaar uitgroeide tot een succesvol bedrijf met een aantal vaste mensen. Wij zijn er van overtuigd dat er geen betere reclame is als een tevreden klant. We proberen daarom de werkzaamheden ook altijd aan te passen aan uw wensen en planning.

De kwaliteit die wij als bedrijf uitstralen komt natuurlijk ook door de mensen die bij ons werken. Het personeel is allemaal in het bezit van een schildersdiploma en een vaktechnische achtergrond. Dit is belangrijk om de klant goed advies en uitleg te kunnen geven tijdens de werkzaamheden.

Ervaar het gemak, bij ons onder 1 dak. Op hoog niveau

Wij huisvesten alles onder één dak. Dat is onze kracht. Of het nu gaat om schilderen, spuiten, stuccen, behangen of het zetten van glas? Wij hebben het in huis.
Wij zijn gespecialiseerd in het latex spuiten, stukadoorswerk en al het type Schilderwerk in Nieuwbouw, Utiliteitsbouw, particulier en Renovatie.
Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan bij schilder Eindhoven | VDM schilder- en afwerkingsbedrijf hoog in het vaandel.

Daarnaast verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne schilderswerkzaamheden.
Dit komt door onze jarenlange ervaringen in de particuliere en zakelijke branche.
Wij verzorgen alles op gebied van schilderwerk en eindafwerking voor de volgende opdrachtgever: - Woningbouwverenigingen
- Zorginstellingen- Vastgoedbeleggers / beheerders- Vereniging van Eigenaren- Bedrijven en industrie- Onderhoudsaannemers- Architecten en adviesbureaus- Gemeente en Overheid- Particulieren.

lees meer

Onze projecten

project 5

learn more
project 4

learn more
project 3

learn more
project 2

learn more
project 1

1

learn more
Bekijk alle projecten

Tevreden opdrachtgevers

Trots op onze mensen die stuk voor stuk hun steentje bij dragen en er voor zorgen dat wij een succesvol schildersbedrijf zijn. Wij blijven aan de weg timmeren en hopen in de toekomst veel nieuwe opdrachtgevers te mogen verwelkomen. “ Jim van de Mortel “

  • client-2

Schilder Eindhoven | VDM schilders- en afwerkingsbedrijf

Brussellaan 24 5628 TC Eindhoven

Telefoon: 040-2407025

BTW: NL-030273808B01
Kvk: 172709810000

ABN AMRO: NL 32 ABNA 055 275 5648

E-mail: info@vdmschilders.nl

Meer

Ben jij van plan jouw woning in Veldhoven op korte termijn van een make-over te voorzien? Dan kun je het grootschalig aanpakken en een rigoureuze verbouwing plannen. Dit kost je echter behoorlijk wat tijd en geld. Er zijn ook andere mogelijkheden om jouw woning een nieuwe uitstraling te geven. Zo kun jij jouw muren bijvoorbeeld van nieuw behang, stucwerk of nieuwe verf voorzien. De meeste mensen denken dat zij dit zelf wel even kunnen doen. Zo lastig kan het immers toch niet zijn? Uit ervaring weten wij echter dat het een stuk moeilijker is dan gedacht, zeker wanneer jij geen ervaring hebt. Als inwoner van Veldhoven of omgeving kun jij een deel van het binnenwerk in jouw woning ook overlaten aan onze schilder.

Wat kan onze schilder voor jou betekenen?

Een schilder kan vandaag de dag verschillende werkzaamheden uitvoeren. Dit geldt ook voor ons schildersbedrijf Veldhoven. Zo richten wij ons bijvoorbeeld al lang niet meer enkel tot schilderwerk. Toch behoort dit nog steeds tot onze diensten. Ook het schilderen heeft zich de laatste jaren ontwikkeld. Wij kunnen bijvoorbeeld latex spuiten op jouw muur alvorens er verf wordt aangebracht. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat, omdat muren hierdoor glad worden gemaakt. Heb jij liever behang op jouw muur? Ook dan kan onze schilder uit Veldhoven jou helpen. Wij richten ons met name tot glasvezelbehang en scanbehang. Ben jij ook geen behangliefhebber? Dan kies je mogelijk voor stucwerk. Dit behoort ook tot de diensten van ons schildersbedrijf Veldhoven. Onze schilders kunnen jouw woning geheel stuken en sauzen, maar het is ook mogelijk om jouw woning sausklaar op te laten leveren. Tot slot hebben wij nog een aantal glaszetters in dienst. Deze kunnen jouw glazen vervangen door de meest duurzame variant die momenteel op de markt is. Dit is een flinke investering, maar jij bespaart zodoende ook op de energiekosten.

De kosten van een schilder Veldhoven

schilder VeldhovenKies jij ervoor om het werk in jouw woning uit te besteden aan ons schildersbedrijf? Dan ben je vast en zeker benieuwd hoeveel dit je gaat kosten. Op voorhand kunnen wij echter geen uitspraken doen over de kosten. Waarom niet? Omdat het er maar net van afhangt waarvoor jij ons in wilt huren. Zo  hanteren wij voor schilderen en behangen andere tarieven dan voor stucwerk en latex spuiten. Nu wil jij achteraf natuurlijk ook niet verrast worden met een torenhoge rekening. Hier hoef jij ook niet bang voor te zijn. Je kunt namelijk een offerte aanvragen bij onze schilder. Wij maken een zo nauwkeurig mogelijke inschatting van de kosten. Over het algemeen hoef jij hierdoor niet bang te zijn voor verrassingen na het afronden van onze werkzaamheden.

Hoogwaardig resultaat

Onze schilder uit Veldhoven inschakelen kost jou inderdaad geld. Besef echter ook dat je hier wel wat voor terugkrijgt. Wij garanderen jou namelijk dat jouw woning hartstikke strak wordt afgewerkt. Dit komt doordat wij uitsluitend werken met professionele schilders. Zij hebben jarenlange ervaring en zijn tevens goed geschoold. Hierdoor weten zij hoe ze jouw muur moeten sauzen, behangen of stuken. Het resultaat wordt zodoende vaak een stuk mooier dan wanneer je het zelf uitvoert. Daarbij komt dat het een stuk sneller klaar is. Wanneer jij het zelf doet, neemt het vaak behoorlijk wat tijd in beslag. Voor onze schilder uit Veldhoven is het echter een kleine moeite.

Lees meer