De schilders van VDM: Over ons

DE SCHILDERS VAN VDM NEMEN GRAAG UW SCHILDERWERK UIT HANDEN. KORT OVER ONS:

VDM Schilder- en Afwerkingsbedrijf is een schildersbedrijf uit Eindhoven.Wij werken in een ruime cirkel rondom de stad en hebben daar een brede klantenkring. U kunt ons treffen bij particulieren, monumentale panden, kantoren en alle soorten bedrijven. Zocht u op ‘schilder Eindhoven’? Dan zit u bij ons goed.

 

 

SCHILDER EINDHOVEN: 3 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR DE SCHILDERS VAN VDM

 

 

VDM SCHILDER- EN AFWERKINGSBEDRIJF BIEDT GEGARANDEERD MEESTERSCHAP

 

Ons schildersbedrijf uit Eindhoven is voortgekomen uit een enthousiasme en passie voor alles wat met schilderwerk te maken heeft. Wij schilderen dus met liefde, maar voeren ook graag houtrotreparaties, stucwerk, waterschade herstel en andere werkzaamheden uit. Die passie heeft geleid tot vele tevreden klanten, Werkt u met ons, dan krijgt u gedegen advies, een eerlijke prijsopgave en gegarandeerd meesterschap. En daar zijn wij trots op!

VDM IS ZEER FLEXIBEL, OOK BIJ GROTE PROJECTEN

 

Of het nu gaat om onderhoud, afwerking of aanverwante diensten, we kunnen altijd snel starten. Bij ons duurt een project nooit langer dan nodig. Wij hebben namelijk een grote pool aan gecertificeerde schilders. Soms werken we alleen, soms in teamverband. Vaak overdag, soms ook ’s avonds of ’s nachts. Maar altijd in overleg met u.

DE EXTRA STAP: VDM SCHILDERS- EN AFWERKINGSBEDRIJF  HEEFT EEN UITGEBREID NETWERK

 

Wij voeren een veelvoud aan schilderwerkzaamheden uit. Met verve, zouden we willen toevoegen. Maar soms is dat niet genoeg. Dan is er expertise nodig die wij niet in huis hebben. In die gevallen maken wij gebruik van ons netwerk. Is er een tegelzetter nodig? Een loodgieter of een timmerman? U hoeft niet te zoeken. Wij regelen het voor u!

SCHILDERSBEDRIJF EINDHOVEN STAAT VOOR U KLAAR

 

Zoekt u een schilder uit Eindhoven of omstreken en wilt u meer weten over ons schilderwerk, onze projecten en wat we voor u kunnen betekenen? Kijk dan eens rond op de website, of neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee en stellen vrijblijvend een offerte voor u op