Glaszetter eindhoven

 

Beglazingswerk in Eindhoven

HOGE ENERGIEREKENING? LAAT ISOLATIEGLAS PLAATSEN

Wanneer uw energiekosten steeds maar hoger en hoger worden, en u kunt u maar geen oplossing bedenken, neem dan gerust contact op met onze glaszetters van VDM Schilders Eindhoven. Graag zelfs! Onze glaszetters kunnen u namelijk verschillende adviezen en oplossingen bieden om uw energiekosten te besparen. Een goede manier om uw kosten te verlagen is namelijk isolatieglas zetten. Wij als bekend, flexibel schildersbedrijf Eindhoven staan ook bekend om erkende glaszetters Eindhoven. Ook zijn wij een bekend schildersbedrijf met onze eigen glashandel. Wat uit onderzoek blijkt, is dat u uw investering binnen drie jaar terug verdient zal hebben. Mooi meegenomen toch?

WAT IS ISOLATIEGLAS?

Isolatieglas heeft zijn naam gekregen omdat het uit verschillende lagen bestaat met een aantal tussenruimtes. Ook bestaat er enkel glas, het verschil hierbij is dat het bloot staat aan de buitentemperatuur. Verder bestaat er ook dubbel glas. Bij dubbel glas heeft de ruimte tussen de verschillende lagen glas als functie: isolatie (de spouwlaag). Er zijn verschillende mogelijkheden in de dikte van het glas, net als de spouwdikte. Ook kan de ruimte tussen het glas (of glasbladen) worden gevuld met gas voor een betere isolatie en kan gecoat glas worden gebruikt om de stralingswarmte tegen te houden. Deze soorten noemen we HR, HR+ of HR++.

ONS ADVIES

Ons schildersbedrijf Eindhoven adviseert u de HR++. Dit is echter niet de goedkoopste keuze, maar toch is het wel de meest effectieve keuze, wat dus wel iets heel belangrijk is. U betaald dan namelijk wel voor de kwaliteit. De prijs is dan misschien wel wat hoger dan gemiddeld,  maar tegelijkertijd heeft u uw investering ook sneller terugverdient! Verder staat ons schildersbedrijf Eindhoven en onze professionals er voor open om u verder persoonlijk advies mee te geven over uw onbeantwoorde vragen, en u zo verder te ondersteunen met het maken van keuzes.