Behangwerk Eindhoven

 

Behangwerk Eindhoven

SCANBEHANG 

''SCANBEHANG'', ofwel glasvezelbehang is de ideale behang voor uw wand. Ook wanneer uw wanden scheuren of naden bevatten is ons behang (scanbehang) een goede oplossing. Met het Scanbehang van Schildersbedrijf Eindhoven worden kleine oneffenheden in uw wanden geheel weggewerkt. Ons speciale behang (scanbehang) wordt vooral gebruikt als renovatie van woningen en utiliteitswerken.

Scanbehang is bestendig tegen schimmel en rotten. Het Scanbehang van Schildersbedrijf Eindhoven, is 1 meter breed behang en makkelijk te verwerken. Glasvezelbehang is duurzaam behang met verf, slag- en stootvast en brandvertragend. Het Scanbehang wat is aangebracht, heeft de mogelijkheid om in iedere kleur te sauzen. Ook is Scanbehang te verkrijgen in meer dan 60 verschillende dessins, zoals het bekende visgraat en ruiten.

Verder beschikt Scanbehang over een warmte en isolerende werking.

Glasvezelbehang

De nieuwste behangsoort is “glasvezelbehang”. Deze soort behang is een behangsoort gemaakt van fijne glasvezels. Deze glasvezels worden op een speciale manier verweven. Vervolgens worden ze geperst, net zo lang tot er een fijn, strak gaas ontstaat. Het is mogelijk om in dit gaas op bepaalde plaatsen verdikking aan te brengen. Zo ontstaat er dus een bepaalde structuur in het glasvezelbehang. Een aantal voorbeelden van deze structuren zijn de bekende visgraat, zigzag, ruiten en weefstructuur.

Het glasvezelbehang is behang die maar in één kleur leverbaar is, namelijk wit. Dit is geen probleem, je kunt het glasvezelbehang namelijk overschilderen met latexverf. Zo kun je een unieke uitstraling creëren die voldoet aan je eigen wensen.

Glasvezelbehang heeft verschillende functies, muren versterken die beschadigd zijn bijvoorbeeld. Of wanneer het pleisterwerk of stucwerk van een muur niet goed is, kun je dit met glasvezel bedekken zodat het keurig tegen de muur blijft. Hierdoor krijg het stucwerk geen kans om verder af te brokkelen. Wanneer het glasvezelbehang alleen de word gebruikt om het stucwerk bij elkaar te houden, kun je er ook nog overheen behangen. Daarna eventueel ook nog schilderen.

Wat al eerder is genoemd, is dat het mogelijk is om over het glasvezelbehang te sauzen. Latexverf wordt hier het meest voor gebruikt. Het voordeel van de latexverf is dat het in bijna alle kleuren te leveren is.